November

2 November: Djurgårdssupportrar firar SM-guldet på Östgötaporten i Norrköping. Trots 2–2 i matchen räckte resultatet för att Djurgården skulle vinna Allsvenskan.
Foto: Pontus Orre

2 November: Djurgårdens Marcus Danielsson, guldmålad för Sportbladet firar SM-guldet med skumpa och Lennart Johanssons pokal.
Foto: Pontus Orre

Se mer av guldmålningen här

ANNONS

4 November: Artisten Charli XCX uppträder på Berns i Stockholm inför cirka 800 i publiken och belönas med fyra plus av Aftonbladets recensent.
Foto: Stefan Jerrevång

4 November: Efter en hätsk debatt brutit ut i sociala medier om den nya Vintermusten (det påstods att den ersatt den klassiska julmusten, vilket alltså inte var sant) lät Aftonbladet krögaren Carl Jan Granqvist testa den nya musten.
Foto: Lotte Fernvall

Kolla in vad han tyckte här

6 November: Kryssningsfärjan Princess Anastasia går på grund utanför Lidingö på väg till Helsingfors från Stockholm.
Foto: Andreas Bardell

7 November: Tända ljus på minnesplatsen för Robert Kallin i Vilhelmina. Han är en av fyra unga män som dött av överdoser här de senaste två åren. En barndomsvän till en av de döda männen berättar att det är lika lätt att köpa droger i staden som att köpa mjölk i affären.
Foto: Robin Lorentz-Allard

Läs mer här

8 November: Sportbladets Simon Bank träffar Victor Nilsson Lindelöf i hans hem i Manchester England i en stor intervju efter att Lindelöf tilldelats Guldbollen 2019.
Foto: Andreas Bardell

Läs intervjun här

14 November: Spelare har kommit och gått men Väsby hockey kan i alla fall räkna med sin materialare Hannu ”Honta” Heinola, 76, som jobbat sedan 1970 och lär fortsätta ett tag till.
Foto: Magnus Sandberg

Läs mer här

15 November: Aftonbladet träffar Love Björnelundh, 16, som började gymnasiet i höstas. So far so good, men snart visade det sig att han inte längre fick ta skolbussen till skolan. Hans småsyskon hämtas vid dörren men själv tvingas han köra moped till närmsta busshållplats som ligger åtta kilometer bort. Efter Aftonbladets reportage lovade dock kommunen att se över situationen.
Foto: Carolina Byrmo

Läs mer här

18 November: Aftonbladets reporter Wolfgang Hansson och fotograf Jerker Ivarsson rapporterar från demonstrationerna i Hong Kong som pågått sedan i juni. Polisen slåss med batonger, sköld och tårgas mot ungdomar som beväpnar sig med gatsten och brandbomber.
Foto: Jerker Ivarsson

Läs mer här

25 November: Vänner och anhöriga tar farväl av 15-årige Jaffar Ibrahim som sköts ihjäl vid en pizzeria på Möllevångstorget i Malmö.
Foto: Krister Hansson

Läs mer här

25 November: George Leyton, 50, har bott fem år i sin bil i Kalifornien. Han är en av delstatens 130 000 hemlösa. En siffra som stiger för varje år som går. George berättar att han haft svårt att hitta någonstans att bo. En handikappanpassad lägenhet har han väntat på i 26 år, och hyresrätterna är dyra och nästan omöjliga för honom att bo i med rullstolen.
Foto: Peter Wixtröm

Läs reportaget om Kaliforniens hemlösa här

26 November: Polisen söker i vattnet utanför Uddevalla efter 17-åriga Wilma Andersson som varit försvunnen sedan den 14 november. Hennes försvinnande engagerade hela Sverige. Polis, militär, räddningstjänst och frivilliga organisationer sökte efter henne i drygt två veckor tills polisen den 29 november meddelade att hon inte kommer att hittas vid liv.
Foto: Robin Lorentz-Allard

Läs mer här

28 November: Porten till bostadshuset där Zlatan har en lägenhet i Stockholm vandaliseras med texten ”Judas” och surströmmingsburkar efter nyheten att stjärnan köper 25 procent av Hammarby IF. Köpet väckte stor ilska, framför allt i Malmö, där även hans staty vandaliserades.
Foto: Ola Axman

28 November: Aftonbladet får följa med under Livgardets uthållighetsövning ”Aldrig ge upp”. Övningen är påfrestande för soldaterna då de inte vet hur länge den pågår, när de får sova, eller när de får äta.
Foto: Björn Lindahl

Läs reportaget här