Mars

3 MARS: Utanför New York ligger mentalsjukhuset Letchworth som stängde 1996 efter rapporter om undernärda patienter och experiment på barn. I dag är det övergivet och står tomt, men byggnaderna vittnar om skräcken som utspelats här.
Foto: Jerker Ivarsson

Läs reportaget och se alla bilder här

ANNONS

5 MARS: Erik Niva träffar fotbollsmålvakten Oscar Linnér (till vänster i bild), hemmahörandes i AIK, som berättar om sin uppväxt på Djursholm. Den här bilden ur reportaget blev lite av en snackis då familjens katt på egen hand stal showen.
Foto: Björn Lindahl

Läs reportaget här

5 MARS: Amerikanske artisten Anderson Paak uppträder på Annexet i Stockholm inför 2 500 i publiken. Konserten får fyra plus av Håkan Steen.
Foto: Carolina Byrmo

10 MARS: John Lundvik tar hem segern i Melodifestivalen 2019. Här firar han framför kamerorna på efterfesten på Berns i Stockholm.
Foto: Peter Wixtröm

10 MARS: En SL-buss kör in i en balk i Klaratunneln i Stockholm under förmiddagen. Kraschen leder till att bussens gastank exploderar och till slut står hela bussen i lågor. Bussen var vid tillfället inte i trafiken men föraren skadades i olyckan.
Foto: Marcus Ericsson

13 MARS: Aftonbladets reporter Peter Kadhammar och fotograf Urban Andersson gör flera reportage om Balkan under namnet ”Europas krutdurk”. På en skola i Prozor, i forna Jugoslavien går kroatiska barn i skolan på förmiddagen och bosniska barn på eftermiddagen.
Foto: Urban Andersson

Läs reportaget här

14 MARS: Aftonbladet träffar Eric Thorells mamma Katarina Söderberg. Hennes 20-åriga son sköts i Augusti 2018 ihjäl på en innegård i Vasastan. Hon berättar om sorgen efter sonen och att familjen ansökt om att få ett rymningslarm men nekats.
Foto: Peter Wixtröm

Läs intervjun här

14 MARS: Aftonbladets reporter Svante Lidén och fotograf Lotte Fernvall ger sig ut på en resa för att hitta Sveriges bästa vägkrogar. Här avnjuts en lunch på Gävle Bro längs E4.
Foto: Lotte Fernvall

Läs reportaget här

15 MARS: Hundratusentals människor runtom i Sverige och världen deltar i en av årets första stora klimatstrejker. I Stockholm samlades media, politiker, tusentals människor och såklart Greta Thunberg på Mynttorget.
Foto: Lotte Fernvall

18 MARS: Människor demonstrerar mot lobbyorganisationen Ordo luris utanför borgmästarens kontor i Warszawa, Polen. Inför EU-valet har HBTQ-rättigheter och sexualundervisningens vara eller icke-vara i skolan poppat upp som en av de hetaste frågorna.
Foto: Stefan Jerrevång

Läs reportaget här

23 MARS: Två nya namn i landslaget för året, Kristoffer Olsson och Robin Quaison, firar ett av målen mot Rumänien på Friends Arena. Matchen slutade 2–1 till Sverige och var ett viktigt steg mot EM nästa år.
Foto: Peter Wixtröm

23 MARS: Villa Lidköping firar SM-guldet i Bandy efter seger mot Västerås SK med 8–4. Firandet inleddes på Isen inför publiken men fortsatte med sedan med öl och selfies i omklädningsrummet.
Foto: Pontus Orre