April

4 APRIL: Treåriga Liv Cangemark ligger och vilar med hunden Emma. Liv är allvarligt sjuk och riskerar att dö varje gång hon somnar men sjukvården har inte lyckas ge henne vare sig en diagnos eller en prognos för framtiden.
Foto: Suvad Mrkonjic

Läs mer här

ANNONS

6 APRIL: Sportbladet hänger med bakom kulisserna på TV4 inför damernas VM. Här spelar Sveriges målvakt Hedvig Lindahl in en videosekvens framför en green screen.
Foto: Pontus Orre

9 APRIL: Stefan Löfven hälsar på Rysslands President under mötet Internationellt Arktiskt Forum som hålls i S:t Petersburg. I bakgrunden sitter Norges statsminister Erna Solberg och Finlands president Sauli Niinistö.
Foto: Jerker Ivarsson

11 APRIL: Två män hittas mördade i ett förråd i Sätra i södra Stockholm. Här arbetar polisens tekniker på platsen.
Foto: Peter Wixtröm

14 APRIL: I förlängningen avgör Kristianstad i mötet mot Almtuna och blir klara för Hockeyallsvenskan.
Foto: Peter Wixtröm

17 APRIL: Kort efter dubbelmordet i Sätra skjuts ytterligare en ung man till döds. Inrikesminister Mikael Damberg åker ut till minnesplatsen med tända ljus och blommor på Sätra torg för att prata med boende, anhöriga och media.
Foto: Pontus Orre

18 APRIL: I en serie om Europas nya höger träffar Aftonbladets Wolfgang Hansson politiker och väljare i Europa. I Spanien har det högerextrema partiet Vox rönt framgång. Här syns ledaren Santiago Abascal, 43, som kallats ”Spaniens Trump” under ett valmöte.
Foto: Lotte Fernvall

Läs reportaget här

23 APRIL: Norsborgs Herrgård i södra Stockholm, byggd i slutet på 1700-talet, förstörs nästan helt i en brand.
Foto: Peter Wixtröm

23 APRIL: I en omfattande polisinsats rycker bombskyddet ut efter att ett misstänkt föremål med vitt pulver hittades i närheten av polisutbildningen vid Södertörns högskola. Föremålet visar sig senare vara en ofarlig kakburk.
Foto: Carolina Byrmo

25 APRIL: För 25 år sedan var ukrainskan Ira (till höger i bild) åtta månader gammal och döende. Aftonbladet skrev då om Ira varpå läsarna samlade in pengar till en flygresa och en operation i Sverige. Agneta Troilius Rubin var läkaren som utförde operationen. Nu har Agneta gått i pension och Ira passade på att komma och överaska henne och än en gång tacka henne för sitt liv.
Foto: Krister Hansson

Läs hela historien här

27 APRIL: Barn trängs vid stängslet framför kameran i flyktinglägret al-Hol i Syrien. I lägret hålls 77 000 IS-kvinnor och barn instängda i väntan på beslut om vart de ska ta vägen. Bland barnen har över 60 stycken svenska rötter.
Foto: Magnus Wennman

Läs reportaget inifrån lägret här

29 APRIL: Thomas Öberg, sångare i Bob Hund, intervjuas i en lång intervju av Aftonbladet inför bandets nya skiva.
Foto: Peter Wixtröm

Läs intervjun här